Nieuwsbrief - 30 januari 2022

imkershop | my-Honey
Alles voor de imker, bijenproducten, verzorgingsproducten, levensmiddelen, boeken en benodigdheden voor het maken van kaarsen.

Bijenkasten seizoen 2022
alle modellen op een rij die my-Honey.nl in 2022 beschikbaar heeft. Klik door naar de onderliggende pagina's voor de verschillende samenstellingen per bijenkast. Het assortiment is groot dus er zit altijd wel iets voor je bij.
Spaarkast - vuren
Spaarkast - vuren
De vuren Spaarkast is in Nederland de meest gebruikte bijenkast en eenvoudig in het onderhoud. Voor de startende imker is er een speciale kast samengesteld.
alle modellen
Spaarkast -Easy grip
Spaarkast -Easy grip
Deze prachtige Easy grip bijenkasten is erg makkelijk te hanteren. De soms met honing gevulde zware kamers zijn door de grote handvaten goed te tillen.
alle modellen
Spaarkast - Red Cedar
Spaarkast - Red Cedar
Red Cedar is een lichte en duurzame houtsoort en hoeft niet behandeld te worden. U kan eventueel de bijenkast behandelen met lijnzaadolie of Propoleum, de kast zal dan minder grijs verkleuren
alle modellen
Segeberger SIMPLEX
Segeberger SIMPLEX
Deze bijenkast is gemaakt van hard en glad styropor voor een goede isolatie. De Segeberger Simplex bijenkast zijn veel lichten dan de houten kasten en daardoor erg geschikt voor de imker die niet zwaar wilt tillen.
alle modellen
Drieraams en Zesraams kasten
Drieraams en Zesraams kasten
Alles voor uw Drieraams (3) en Zesraams (6) bijenkasten. Zowel kunststof, vuren als redcedar uitvoeringen.
alle modellen
Dadant US 12-raams vuren – Basis
Dadant US 12-raams vuren – Basis
De in Nederland steeds populair wordende Dadant US bijenkast heeft het grote voordeel, voor zowel de bijen als de imker, de 12 grote broedkamerramen. Het broednest kan daardoor in 1 broedkamer gehouden worden.
alle modellen
Dadant Blatt 10-raams
Dadant Blatt 10-raams
Deze prachtige vuren Dadant Blatt 10-raams basis bijenkast is geschikt voor 10 broedkamerramen en 9 honingkamerramen. Ook hier geld het grote voordeel van het houden van het broednest in 1 broedkamer.
alle modellen
Nicot - Dadant Blatt
Nicot - Dadant Blatt
De Nicot bijenkast is vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit van PVC en is vergelijkbaar met de houten versie. Reinigen is geen enkel probleem: met een hoge drukreiniger is die zo weer schoon.
Bestel nu!
Warré
Warré
Begin 20e-eeuw ontwikkelde Émile Warré (1876-1951) zijn simpel te hanteren en natuurlijke bijenkast die wij nu de Warré kast noemen. De Warré kast bestaat uit opstapelbare kastdelen met elk acht toplatten of gemonteerde ramen.
alle modellen
Top Bar Hive
Top Bar Hive
In plaats van ramen en kunstraat wordt bij de Top Bar Hive natuurlijke raat gebouwd door de bijen. Schuine wanden voorkomen dat de honingraten worden vastgebouwd aan de zijkant van de kast.
Bestel nu!
Korven
Korven
Ons assortiment bijenkorven bestaat uit strokorven, Lüneburger Stölper, korfdoeken met gaas, vaststeekpennen, vlechtbanden en andere bijenkorf benodigdheden.
alle modellen
Bijenboeken
meer dan 60 verschillende bijenboeken.
picture
Bekijk ze allemaal!

Bezoek of afhalen in Wijhe?

Wilt u een kijkje nemen in de winkel of de producten afhalen, dan bent u natuurlijk van harte welkom in de winkel van imkershop my-Honey in Wijhe.
Kijk hier voor de openingtijden of maak een afspraak:
e-mail: info@my-Honey.nl of
WhatsApp: klik hier

Groet, Ellen en Marc

Facebook
Inschrijving aanpassen    |    Online versie
imkershop | my-Honey
Lierderholthuisweg 2, 8131 PW Wijhe
Copyright 2021: www.my-honey.nl