Nieuwsbrief - 3 december 2022

imkershop | my-Honey
Alles voor de imker, bijenproducten, verzorgingsproducten, levensmiddelen, boeken en benodigdheden voor het maken van kaarsen.

Mede en honingwijnen

Deze wijnen zijn gemaakt op basis van honing en verrijkt met bessen en kruiden. Flessen verkrijgbaar in 350 en 750 ml. Drink deze wijnen als aperitief tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan. Ook zijn er heerlijke honingbieren beschikbaar. 

U moet 18 jaar of ouder zijn om alcoholische dranken te kunnen bestellen. Ook moet u 18 jaar of ouder zijn om het pakket van de vervoerder in ontvangst te kunnen nemen.

AANBIEDING klik hier
honing van my-Honey

Honingbijen halen nectar uit verschillende soorten bloemen en zetten deze om in honing. Deze specifieke honing uit verschillende bloemen noemt de imker bloemenhoning. Wanneer bijen vliegen op één bepaalde bloemsoort krijg je bijvoorbeeld linde- of heidehoning.

Potten van 250, 450, 1000 gram en voor de grootverbruiker en wederverkoper zijn er emmers van 4 en 20 kilogram beschikbaar.

KLIK HIER voor honing
Winkel bezoeken en/of afhalen?

Wil je een kijkje nemen in de winkel of je bestelling afhalen, dan ben je van harte welkom bij imkershop my-Honey in Wijhe.
Kijk hier voor de openingtijden of maak een afspraak:
e-mail: info@my-Honey.nl of
WhatsApp

Tot ziens,
Ellen en Marc

Facebook
Inschrijving aanpassen    |    Online versie
imkershop | my-Honey
Lierderholthuisweg 2, 8131 PW Wijhe
Copyright 2022 - my-honey.nl