Nieuwsbrief - 10 maart 2024

imkershop | my-Honey
Alles voor de imker, bijenproducten, verzorgingsproducten, levensmiddelen, boeken en benodigdheden voor het maken van kaarsen.

Beste lezers,

Welkom bij onze nieuwsbrief! We zijn verheugd om u een selectie van interessante producten te presenteren die we graag onder uw aandacht willen brengen. Deze keer zijn we vooral enthousiast over de schitterende nieuwe productlijn met bijenproducten van NATURA CLOU. Het is werkelijk een prachtige toevoeging aan ons assortiment!

Naast deze opmerkelijke productlijn hebben we ook een aantal andere interessante items voor u geselecteerd, die we met veel plezier willen delen.

Neem dus lekker de tijd om door onze nieuwsbrief te bladeren en ontdek de nieuwste aanwinsten en aanbiedingen. We hopen dat u net zo enthousiast zult zijn als wij!

Veel leesplezier!

Ellen en Marc
API Natura Clou cosmetica
NIEUWE PRODUCTLIJN
Natura Clou Cosmetics

Het productassortiment van API Natura Clou Cosmetics omvat een verscheidenheid aan huidverzorgings- en schoonheidsproducten, waaronder gezichtscrèmes, lichaamsoliën, shampoos en conditioners. Laat je huid profiteren van de waardevolle natuurlijke stoffen rechtstreeks uit de bijenkast, waaronder koninginnengelei, propolis, honing en bijenwas. Deze rijke ingrediënten bieden essentiële voeding voor een natuurlijke harmonie en stralende schoonheid. Elk product is zorgvuldig samengesteld om perfect aan te sluiten bij de behoeften van verschillende delen van het lichaam, en is vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke chemicaliën.

Ervaar het luxueuze gevoel van verzorging, verrijkt met de krachtige natuurlijke actieve ingrediënten uit de bijenkast. Laat Natura-Clou bijenproducten je begeleiden naar een huid die straalt van vitaliteit en gezondheid.

Bekijk de producten
En wat we nog meer met u willen delen
Spaarkast Broedkamer ramen gemonteerd
De ramen zijn voorzien van messing oogjes met 4 horizontale RVS draden die mooi strak in de raampjes zijn gemonteerd. Prijs per 10 ramen: € 12,50
Bestel ze nu!
Spaarkast Broedkamerramen gemonteerd Z.Z. – per 10
Spaarkast Easy grip - compleet (2 BK + 1 HK)
Spaarkast Easy grip
Ontdek de gebruiksvriendelijke Spaarkast Easy Grip bijenkasten die niet alleen prachtig is om te zien, maar ook eenvoudig te hanteren is.
Lees meer
Ludwigs bijenkruiden rooktabak
Deze bijentabak van Ludwig is te gebruiken in zowel de dathepijp als de blaasbalgberoker. Het ideale kalmerend middel voor de bijen. Alleen voor imkers
Klik hier
Ludwigs-bijenkruiden-rooktabak-600-gram
Apikand voederdeeg met Pollen – 20 x 1 kg
Apikand voederdeeg met Pollen
Een bijenvoederdeeg met stuifmeel, ook wel prikkeldeeg genoemd. In het vroege voorjaar, zo rond maart en april, is dit een goed middel om de koningin te stimuleren. Product van Lyson
Klik hier
Paaskaarsen maken?
my-Honey heeft vele soorten kaarsenmallen beschikbaar. Zo ook een serie kaarsenvormen voor Pasen.
Neem een kijkje
Paaskaarsen maken?
Mini Plus hout - met ramen
Houten Mini Plus
Een prachtige Mini Plus koninginneteelt bijenkast in een natuurlijke houten uitvoering.
Klik hier
Eenvoudig(er) en Duurzaam imkeren – Ben Som de Cerff
Dit boek gaat over natuurlijk en eenvoudig imkeren in een eenbaks spaarkast of een Topkast. Ben Som de Cerff is bekend van alle videos die hij voor de NBV verzorgt.
Klik hier
Eenvoudig(er) en Duurzaam imkeren  – Ben Som de Cerff
Bekijk ze nu
Blijf op de hoogte
We zijn voortdurend bezig met uitbreiden en vernieuwen van ons assortiment. We zijn daarom ook verheugd om u te laten weten dat er regelmatig nieuwe producten aan onze webshop worden toegevoegd.
Bekijk ze nu
Honing van my-Honey

Honingbijen halen nectar uit verschillende soorten bloemen en zetten deze om in honing. Deze specifieke honing uit verschillende bloemen noemt de imker bloemenhoning. Wanneer bijen vliegen op één bepaalde bloemsoort krijg je bijvoorbeeld linde- of heidehoning.

Potten van 250, 450, 1000 gram en voor de grootverbruiker en wederverkoper zijn er emmers van 4 en 20 kilogram beschikbaar.

 NIEUW   Acacia-, Lavendel-, Tijm- en Kastanjehoning 

KLIK HIER voor alle honingsoorten
Winkel bezoeken en/of afhalen?

Wil je een kijkje nemen in de winkel of je bestelling afhalen, dan ben je van harte welkom bij imkershop my-Honey in Wijhe.
Kijk hier voor de openingstijden of maak een afspraak:
e-mail: info@my-Honey.nl of
WhatsApp

Facebook
Uitschrijven   |   Inschrijving aanpassen   |   Online versie
imkershop | my-Honey
Lierderholthuisweg 2, 8131 PW Wijhe
Copyright 2024 - my-honey.nl