Honing te koop

Bloemenhoning - pot 250 gram

Honing te koop

Honing te koop van my-Honey is een rauwe en onbewerkte bijenhoning, het is een natuurproduct wat door honingbijen verzameld en bewerkt wordt. De bijen verzamelen stuifmeel, nectar en soms honingdauw. Ze mengen dit en voegen er eigen enzymen aan toe. Dit mengsel wordt in de raten opgeslagen en verzegeld met een laagje was om te rijpen, net als bij een goede wijn.

Soms wordt in de industrie honing verwarmd om het vochtpercentage in de honing te verlagen met als doel een langere houdbaarheid te garanderen. Er is dan al snel verlies aan voedingsstoffen. Honing waaraan niets is toegevoegd of onttrokken, is dus van de allerbeste kwaliteit.

Honing, daar zit wat in

Honing bestaat grofweg uit de volgende stoffen:

  • 80% sucrose (dus fructose en glucose)
  • 17% water
  • 3% micronutriënten

Het is deze laatste 3% die honing in veel opzichten zo bijzonder maakt. In dit deel zitten essentiële vitamines, enzymen, spoorelementen en mineralen. En dan zijn het met name de enzymen glucoseoxidase, katalase, diastase en invertase die goed zijn voor je gezondheid.

Sallandse Blauwe bessen honing 250 gram Sallandse Blauwe bessen honing 450 grammy-Honey honingSallandse heidehoning 450 gram Sallandse Bloemenhoning crème 250 gramSallandse Bloemenhoning crème 450 gramSallandse heidehoning 450 gram

Probeer nu Honing te koop

Written by 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.