Landelijke Open Imkerijdagen 2023

De Landelijke Open imkerijdagen 2023 zullen helaas voor imkershop my-Honey afgelast moeten worden ivm de carona-regels. De vele bezoekers zullen niet de vereiste afstand van 1,5 meter kunnen houden.
In 2021 zetten we ons weer volledig in om er weer een mooie dag van te maken en bent u van harte welkom. Natuurlijk bent u altijd welkom tijdens de openingsuren in onze winkel voor imkermaterialen of een lekkere pot honing.


De ‘Landelijke Open Imkerijdagen 2023’ zal op zaterdag 11 juli 2023 plaatsvinden. In heel Nederland houden imkers een open huis en zo ook kunt u een kijkje in de keuken nemen van imkershop | my-Honey en haar bijenstand.

Voor het eerst zal imkershop my-Honey zich aansluiten bij de Landelijke Open Imkerijdagen 2023. U zal in een echte bijenkast kunnen kijken maar als u liever lekker veilig achter het glas wil kijken hebben we een observatiekast waar u de koningin kan opzoeken in het volk.


Verder zullen er diverse demonstraties gegeven worden zoals het maken van kunstraat voor het insmelten in de bijenraampjes en het rollen van kaarsen, het maken van bijenraampjes, honing slingeren en nog veel meer. Ook kunnen er verschillende soorten honing geproefd worden.

En natuurlijk kunt u nog terecht voor een lekkere kop koffie en staan we voor u klaar als u na afloop nog even wil shoppen in de winkel van imkershop | my-Honey.



U bent welkom op:
zaterdag 11 juli 2020
10.00 t/m 16.00 uur


Adres:
imkershop my-Honey
Lierderholthuisweg 2
8131 PW Wijhe

Written by 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.