Minigids Bijen & Hommels

 6,95 incl. BTW

Deze handige Minigids Bijen & Hommels met uitvouwkaart helpt je in een oogopslag algemene soorten hommels en bijen te herkennen. Deze kaart past in elke binnenzak of rugzak, handig voor onderweg of voor een wandeling in je tuin.

tekst:             Maureen Kemperink
illustraties:  Jasper de Ruiter, Fringa Paintings
isbn:              978 90 5011 637 4

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Minigids Bijen & Hommels

In Nederland leven circa 360 soorten bijen. In deze gids staan er 67 vermeld: 38 soorten die je regelmatig in je tuin kunt zien en 29 soorten die je in bepaalde edelen van het land tegen kunt komen. De illustraties laten vrouwtjes zien. Bij sommige soorten is ook het mannetje afgebeeld. In samenwerking met de Bijenstichting.

Deze handige uitvouwkaart helpt je in een oogopslag algemene soorten hommels en bijen te herkennen. Deze kaart past in elke binnenzak of rugzak, handig voor onderweg of voor een wandeling in je tuin.

Maureen Kemperink, de tekst schrijver van dit boekje, is dierengek, natuurliefhebber en … dochter van een imker! Ze werkte 12 jaar bij Natuurmonumenten en volgde de opleiding tot IVN-natuurgids. Nu heeft ze haar eigen tekstbureau gespecialiseerd in natuur en milieu.

tekst:             Maureen Kemperink
illustraties:  Jasper de Ruiter, Fringa Paintings
isbn:              978 90 5011 637 4


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Minigids Bijen & Hommels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…