Stuifmeelkorrels – Pollen 125 gram

 4,50 incl. BTW

100% pure Stuifmeelkorrels – Pollen 125 gram geven kracht en energie.

Gebruik: Iedere morgen 1 eetlepel stuifmeelkorrels innemen (liefst bij het ontbijt). Dit kan op diverse manieren: met water, melk of gemengd door wat yoghurt of vla of muesli. Ook op een boterham met honing smaakt stuifmeel goed en komen de goede stoffen nog beter tot zijn recht.

inhoud: 125 gram in handige glazen bewaar pot

Op voorraad

Beschrijving

Stuifmeelkorrels – Pollen 125 gram

100% pure stuifmeelkorrels
inhoud:   125 gram in handige glazen bewaar pot

Stuifmeelkorrels – Pollen 125 gram
Het effect van de consumptie van stuifmeelkorrels op de mens is vooral nagegaan door de Franse wetenschappers Chauvin en Caillas. Zij noemen als gunstige effecten o.a.: regulatie van de darmwerking, genezing van bloedarmoede bij kinderen, verhoging van de algemene gezondheidstoestand van bejaarden en herstellenden, opwekking van de eetlust, en genezing van diverse prostaatklachten. Verder zou stuifmeel versterkend werken en het welbevinden verbeteren.

Gebruik
Voorzichtig opbouwen tot iedere morgen 1 eetlepel stuifmeelkorrels (liefst bij het ontbijt). Dit kan op diverse manieren: met water, melk of gemengd door wat yoghurt of vla of muesli. Ook op een boterham met honing smaakt stuifmeel goed en komen de goede stoffen nog beter tot zijn recht. Topsporters kunnen naar eigen inzicht en behoefte meer gebruiken. Indien gewenst kan het gebruik van de hoeveelheid stuifmeel worden verhoogd tot 35 gram per dag. Het verdient aanbeveling stuifmeel niet ‘s avonds te gebruiken.

De kwalitatief hoogwaardige pollen komen al jaren bij dezelfde producent vandaan die in Spanje een super kwaliteit voor ons verzamelt. Het is niet mogelijk om in Nederland pollen te verzamelen, daarmee zouden we onze bijenvolken ernstig tekort doen en dat willen we écht niet! U dient het stuifmeel droog en goed afgesloten te bewaren. Goed afgesloten is stuifmeel langer dan 1 jaar houdbaar.

Voor meer informatie over pollen het het gebruik, klik hier.

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stuifmeelkorrels – Pollen 125 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…