Het jaarrond praktisch imkeren uitgave 6.0 (2019) – Ben Som de Cerff

 29,90 incl. BTW

Het jaarrond praktisch imkeren uitgave 6.0 (2019) – Ben Som de Cerff –  in Spaarkast en Dadant US-, inclusief koninginnenteelt en kleine cellen
Ben Som de Cerff is bekend van alle videos die hij voor de NBV verzorgt.

Dit is de hernieuwde uitgave van januari 2019.

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Het jaarrond praktisch imkeren uitgave 6.0 (2019) – Ben Som de Cerff

Het jaarrond praktisch imkeren uitgave 6.0 (2019) – Ben Som de Cerff – in Spaarkast en Dadant US-, inclusief koninginnenteelt en kleine cellen

Bijen houden is voor velen een geweldige hobby. Het opent je ogen en laat je intenser van de natuur genieten. De bijen verruimen je blik en laten je op een andere manier de natuur ervaren. Voor velen opent zich een nieuwe wereld.

Het bijenvolk houdt ons ook een spiegel voor. het welzijn van ons milieu weerspiegelt zich in het leven van het bijenvolk. `het werken in de bijen lijkt soms op een vorm van meditatie. Je gedachte laten de dagelijkse beslommeringen los, vaak voel je je als imker een stukje van de natuur.

Dit boek verschaft de nieuwe imker, die net de basisopleiding heeft doorlopen, een schat aan ervaringen en praktische ideeën uit de jaarcyclus van het bijenvolk. Maar ook voor de ervaren imker is dit een handig en eigentijds naslagwerk.

De auteur heeft tientallen jaren ervaring met het houden van bijen in zijn hobbyimkerij Green Spirit en sinds enkele jaren ook als docent bijenteelt. Delen uit dit boek zijn al eerder gepubliceerd als Bijenwerk in de digitale uitgave van NBV Imkernieuws. In dit boek zijn vele verwijzingen in de vorm van QR codes opgenomen naar You Tube video’s.

 


 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het jaarrond praktisch imkeren uitgave 6.0 (2019) – Ben Som de Cerff” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *