Bijenhouden voor gevorderden – Friedrich Pohl

 22,95 incl. BTW

In dit boek, Bijenhouden voor gevorderden – Friedrich Pohl, worden de verschillende vormen van afleggers en kunstzwermen besproken, met goede praktijkvoorbeelden en een duidelijke beschrijving van de werkvolgorde. Het leert de bijenhouder kritisch kijken naar de eigen aanpak en desgewenst bewust nieuwe keuzes te maken om met meer plezier en minder werk te imkeren.

De Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV) beveelt deze uitgave aan als belangrijke informatiebron in vervolgcursussen.

ISBN: 978 90 2155 975 9

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Bijenhouden voor gevorderden – Friedrich Pohl

De bijen kennen de ‘juiste’ bedrijfsmethode wel: ze zwermen om nieuwe, sterke en gezonde volken op te bouwen en zorgen daarbij voor nieuwe werksters, een nieuwe koningin en nieuwe, schone raat. Deze belangrijke uitgangspunten kun je als imker ook bereiken en vinden in het boek Bijenhouden voor gevorderden – Friedrich Pohl

  • Bouw vitale volken op die voor een rijke honingoogst kunnen zorgen
  • Vernieuw het ratenbestand
  • Vermeerderen koninginnen voor eigen gebruik
  • Voorkom ziekten en plagen en bestrijd varroa en vuilbroed
  • Win honing en was zonder vreemde bestanddelen

In dit boek worden de verschillende vormen van afleggers en kunstzwermen besproken, met goede praktijkvoorbeelden en een duidelijke beschrijving van de werkvolgorde. Het leert de bijenhouder kritisch kijken naar de eigen aanpak en desgewenst bewust nieuwe keuzes te maken om met meer plezier en minder werk te imkeren.

Friedrick Pohl is bioloog en heeft jarenlange ervaring als imker. Als adviseur bij een veterinaire dienst is hij expert in de bestrijding van bijenziekten. Hij heeft meerdere succesvolle boeken over bijen op zijn naam staan.

De Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV) beveelt deze uitgave aan als belangrijke informatiebron in vervolgcursussen.

ISBN: 978 90 2155 975 9

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijenhouden voor gevorderden – Friedrich Pohl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *