Beschrijving
Het gouden honing boek – Erika Bänziger
Hoe ontstaat bijenhoning? Wat is stuifmeel precies, wat is propolis, koninginnepap, bijenwas? Al deze vragen en nog vele andere zijn door Erika Bänziger onderzocht op haar speurtocht naar de geheimen rond de honingbij en bijenhoning.
Talloze liefhebbers van honing roemden al de weldadige uitwerking van honing op de gezondheid en de schoonheid. Honing is een uitstekende leverancier van vitale stoffen; hij is goed voor het hart en verhoogt het weerstandsvermogen. Honing is daarnaast ook geliefd als voedend gelaatsmasker en als middel voor een goede haarverzorging.
Maar het zoete goud van de bijen is natuurlijk ook een culinaire belevenis van formaat. In een schat aan recepten wordt aangetoond hoe veelzijdig dit levendige en aromatische natuurproduct in allerlei gerechten kan worden toegepast.
120 pagina’s
ISBN: 9054263237
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen