het Team

Het team van imkershop | my-Honey

imkershop | my-Honey is gevestigd in het Sallandse Wijhe (in de driehoek Zwolle, Deventer en Raalte). De webwinkel is ontstaan uit liefde voor de natuur in het algemeen en speciaal voor de honingbijen.

Bij Imkershop | my-Honey staat kwaliteit voorop. Het team zorgt ervoor dat de bijen goed verzorgd worden en dat de honing op een verantwoorde en duurzame manier wordt gewonnen. Daarnaast worden alle producten zorgvuldig geselecteerd en getest voordat ze in de webshop worden aangeboden. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit imkermaterialen en bijenproducten.

Naast honing biedt Imkershop | my-Honey ook andere bijenproducten aan, zoals propolis, bijenwas, pollen, etc.. Deze producten hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Bij Imkershop | my-Honey kunt u terecht voor eerlijke, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare prijs bijenproducten.


Ellen Hekking
Marc Hekking

Ellen Hekking
Ellen is een ervaren imker en heeft in 2017 haar diploma behaald als specialist bijenproducten. In 2018 heeft ze ook haar diploma als keurmeester bijenproducten behaald. Dit betekent dat ze een expert is op het gebied van bijenproducten en de kwaliteit daarvan kan beoordelen. Ellen is ook aangesloten bij de ‘studiegroep pollen’, waar ze zich nog meer kan verdiepen in het analyseren van honing.

Bij Imkershop | my-Honey is Ellen verantwoordelijk voor het slingeren en verpakken van de honing, het samenstellen van het assortiment en het verzenden van de bestellingen.
En natuurlijk staat ze voor u klaar in de winkel.

Marc Hekking
Ontdek de passie van Marc, een enthousiaste imker die met zijn bijenvolken door het prachtige Sallandse landschap trekt om de meest verrukkelijke honing te oogsten. Ervaar zelf deze unieke honingbeleving door een kijkje te nemen in zijn exclusieve webwinkel.

Naast het imkeren, beheert Marc ook de webwinkel, verzorgt hij de fotografie en werkt hij samen met Ellen om het assortiment samen te stellen. Of je nu zijn winkel bezoekt of online winkelt, Marc staat altijd klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden over zijn producten. Zijn passie is het imkeren en het leveren van hoogwaardige producten.


imkershop | my-Honey
Wijhe


One thought on “het Team”

  1. Overzichtelijke website waar men de beste producten en imkermateriaal vind tegen eerlijke prijzen. Vragen over de aangeboden producten worden snel en professioneel beantwoord. Marc en Ellen zijn steeds bereid om te helpen in verband met de website, heel vriendelijk en behulpzaam!!!
    Zal zeker nog bestellen bij jullie.
    Met vriendelijke groeten, Johan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *