Landelijke Open Imkerijdagen 2024

De ‘Landelijke Open Imkerijdagen 2024’ zal op zaterdag 13 juli 2024 plaatsvinden.

Kom en laat je betoveren door het zoemende wonderland van de bijen tijdens de ‘Landelijke Open Imkerijdagen 2024’! Op zaterdag 13 juli 2024 is het tijd om de wereld van de bijen te ontdekken, en bij imkershop | my-Honey ben je van harte welkom om deel te nemen aan dit avontuur.

Stap binnen in onze bijenstand en laat je verrassen door de bedrijvigheid van deze kleine wonderen van de natuur. Van 10.00 tot 15.00 uur staan onze deuren open om je mee te nemen op een reis door de fascinerende wereld van de bijenteelt.

Met de hulp van lokale imkers zullen we ervoor zorgen dat deze dag onvergetelijk wordt. Van het bekijken van een echte bijenkast tot het speuren naar de koningin in onze observatiekast, er valt zoveel te ontdekken en te leren.

Of je nu een ervaren imker bent of gewoon nieuwsgierig naar deze zoemende vrienden, er is voor elk wat wils tijdens de Landelijke Open Imkerijdagen 2024. Dus vergezel ons en laat je verwonderen door de pracht van de bijenwereld. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Imker Marc

Verder zullen er diverse demonstraties gegeven worden zoals het maken van kunstraat voor het insmelten in de bijenraampjes en het rollen van kaarsen, het maken van bijenraampjes, honing slingeren en nog veel meer.

Ook kunnen er verschillende soorten honing geproefd worden.En natuurlijk kunt u nog terecht voor een lekkere kop koffie en staan we voor u klaar als u na afloop nog even wil shoppen in de winkel van imkershop | my-Honey.U bent welkom op:
zaterdag 13 juli 2024
10.00 t/m 15.00 uur


Adres:
imkershop my-Honey
Lierderholthuisweg 2
8131 PW Wijhe

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *